®TABASCO

טעמו הייחודי העשיר של רוטב הטבסקו המקורי נובע בעיקר בזכות הדרך הידנית בה הוא מיוצר במשת 140 השנים האחרונות. חשוב לא פחות הוא ליבה של המשפחה שיצרה את הרוטב הבינלאומי הזה בעבודה מתוך אהבה.

בשנת 1868 רקח אדמונד מקילהני את רוטב הפלפלים הפרטי שלו עם שלושה מרכיבים טבעיים: פלפלים אדומים בשלים לחלוטין, מלח מהאי אייברי שבלואיזיאנה וחומץ מזוקק באיכות גבוהה. עשרות שנים של מתכונים מתחרים רק אישרו כי טעמו של המתכון של מקילהני היה הטוב ביותר, וגם כיום מופק רוטב הטבסקו באותה הדרך.

TABASCO®הוא סימן רשום; עיצוב בקבוק ה TABASCO® וכן עיצוב התווית הינם רכושם הבלעדי של חברת מקאילהייני, אייברי איילנד, לואיזיאנה 70513 ארה"ב. www.TABASCO.com